• آدرس : تهران، خیابان مطهری، تقاطع میرزای شیرازی، پلاک ۲۱۰، طبقه 1
  • آدرس : تهران، خیابان مطهری، تقاطع میرزای شیرازی، پلاک ۲۱۰، طبقه 1

تنظیم قرارداد

اگر در فکر انعقاد قرارداد هستید بهتر است با یک وکیل متخصص در حوزه تنظیم قرارداد مشورت نمایید چرا که تنظیم کردن قرارداد توسط یک وکیل متخصص این اطمینان را ایجاد می کند که دو طرف معامله حق سوء استفاده را به دیگری نمی‌دهند و سود طرفین معامله تضمین خواهد شد. البته در مواقعی ممکن است شخص بخواهد قراردادی با فقط در نظر گرفتن منافع خود و بدون توجه به منافع و دغدغه های طرف مقابل تنظیم کند. در این حالت باید توجه داشت که شما حتی به عنوان مخاطب هم باید با وکیل خود مشورت نمایید.

وکیل تنظیم قرارداد در تهران

تنظیم قرارداد تجاری یا غیرتجاری در موسسه حقوقی دادورزان معین با روش‌ها و شیوه‌های گوناگونی دنبال می‌شود؛ هر شخصی مطابق با نیاز خود به نگارش قرارداد حقوقی، باید اصول و مقررات مربوط به آن تنظیم قرارداد را بصورت دقیق بررسی کند.

امروزه اهمیت تنظیم قرارداد کتبی بیش از گذشته در کانون توجه قرار گرفته است. بسیاری از شرکت‌ها و موسسات جهت سامان‌دهی به فعالیت‌های خود ناگزیر به تنظیم قرارداد با اشخاص حقیقی و حقوقی‌اند. و از همین رو عدم تنظیم قرارداد ممکن است. مشکلات جبران ناپذیری را در پی داشته باشد.

از سوی دیگر، تنظیم قرارداد به شکلی ناصحیح و غیر حرفه ای که در آن نکات حقوقی و نگارشی به صورت کامل رعایت نمی شود. مشکلات عدیده ای را پدید می‌آورد. بنابراین، لازم است به منظور جلوگیری از مشکلات قضایی و حقوقی، این امر به شکلی صحیح صورت پذیرد. تا راه هر گونه سو استفاده احتمالی بسته شود.

تنظیم قرارداد

تنظیم انواع قراردادهای حقوقی

تنظیم قرارداد در یک فعالیت تجاری و رونق کسب و کار اهمیت بسیار زیادی دارد. در باور حقوقی حتی داشتن قرارداد بد از نداشتن قرارداد بهتر است. مهم ترین دلیل آن این است که در بدترین قرارداد نیز اشخاص در خصوص حوزه ای با یکدیگر به توافق رسیده اند. و به عبارت دیگر نشان دهنده ی این است که حداقل یک توافق وجود دارد.

قرارداد به توافقی گفته می‌شود. که بین دو شخص و یا تعداد بیشتری از اشخاص منعقد می‌شود. و براساس آن طرفین با پذیرش تعهدات و مسئولیت هایی در قبال یکدیگر تمایل خود را برای ایجاد یک اثر حقوقی اعلام و ابراز می‌کنند. در قانون مدنی ایران در ماده ۱۸۳ قرارداد یا عقد عبارت است. از اینکه دو یا چند نفر در مقابل دو یا چند نفر دیگر تعهد بر امری نمایند و مورد قبول آنها باشد.

مطالعه بیشتر: وکیل ارث و وصیتنامه

وکیل حرفه ای تنظیم قرارداد در تهران

در درجه اول، نوشتن قرارداد، الزاماتی قانونی برای طرفین ایجاد می‌کنند. و هر دو طرف معامله را پایبند به انجام تعهدات خود خواهند کرد. علاوه بر این مورد، نگارش قرارداد رسمی و رعایت همه ماده‌های آن، به اشخاص کمک می‌کند. که انتظارات خود را بصورت کتبی در نوشتن قرارداد نیز در بیاورند؛ در نتیجه، هیچ گزینه‌ای از خاطر نمی‌رود. و همه چیز بصورت دقیق ضبط می‌شود.

در ایام گذشته، قراردادنویسی و نوشتن قرارداد چندان مرسوم نبود. و فرایندهای مربوط به تنظیم قرارداد به صورت کلامی و شفاهی به پیش می‌رفت؛ عقد قرارداد و نوشتن قرارداد شفاهی، متاسفانه با خطاهای گوناگونی همراه خواهد بود. و در نهایت، رسالت یک قرارداد رسمی کتبی را نخواهد داشت.

تبديل تعهد

تبديل تعهد از نظر ماهيت يك عمل حقوقي از جنس عقد مي‌باشد. تبديل تعهد يعني در حال حاضر يك تعهدي موجود است. طرفين با تراضي يكديگر تعهد سابق را از بين مي‌برند و تعهد جديدي را به جاي آن جايگزين مي‌كنند. بنابراين, مقتضاي ذات تبديل تعهد از بين رفتن و ساقط شدن تعهد قبلي و ايجاد يك تعهد جديد است. يكي از سؤالات مهم در زمينه تبديل تعهد اين است كه آيا زماني كه تعهد سابق به تعهد لاحق تبديل مي شود, تضمينات تعهد سابق نيز به تعهد لاحق منتقل مي شود يا نه؟
 بهترین وکیل تنظیم قرارداد در تهران در این مورد می گوید: وقتي تعهد جديدي را جايگزين تعهد قبلي مي كنيد، آيا تضمين‌هايي كه براي تعهد قبلي پيش‌بيني شده بود، با ايجاد تعهد جديد از بين مي‌رود يا اين تضمين‌ها به تعهد جديد منتقل مي‌شود؟

انواع تضمین برای تعهدات

در پاسخ به سؤال فوق بايد توجه داشت كه در تعهدات دو نوع تضمين مي‌تواند وجود داشته باشد.
اين دو نوع تضمين عبارتند از: تضمينات عيني و تضمينات شخصي كه در زمان تبديل تعهد بين اين دو نوع تفاوت وجود دارد. تعهدي را در نظر بگيريد كه در زمان ايجاد آن متعهد به عنوان ضمانت اجرا خانه خود را به عنوان وثيقه نزد متعهد له به رهن گذاشته است. به چنين تضميني درتعهد, تضمين عيني گفته مي‌شود.
حال تعهدي را در نظر بگيريد كه شخص ثالثي در نزد متعهدله ضامن متعهد شده است و او را ضمانت كرده است. به چنين تضميني در تعهد، تضمين شخصي گفته مي‌شود. اينكه در زمان تبديل تعهد، تضمين‌هاي تعهد قبلي به تعهد جديد منتقل مي‌شود يا نه, به نوع تضمين بستگي دارد. اگر تضمين موجود در تعهد قبلي تضمين عيني باشد، اين تضمين در زمان ايجاد تعهد جديداصولا از بين مي رود، “مگر اينكه طرفين با هم توافق كنند كه آن تضمين عيني مثلا به رهن گذاشتن ملك متعهد نزد متعهدله در تعهد جديد نيز همچنان وجود داشته باشد”.
وکیل تنظیم قرارداد در تهران در مورد تضمين‌هاي شخصي می‌گوید كه تضمين‌هاي شخصي موجود در تعهد قبلي با ايجاد تعهد جديد از بين مي‌رود. حتي تراضي و توافق طرفين هم نمي تواند تضمين‌هاي شخصي تعهد قبلي را در تعهد جديد برقرار كند، مگر اين‌كه شخص ثالثي كه متعهد را ضمانت كرده بود در تعهد جديد نيز دوباره حاضر شود و مجددا متعهد را در نزد متعهدله ضمانت كند.